NLNL

DCB op een missie

Dutch Creative Brands Groep is een familiebedrijf dat opereert in meer dan 85 landen wereldwijd. Het bedrijf, dat zijn oorsprong vindt in de uitvinding van de Wine Saver, is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en distributie van innovatieve huishoudelijke artikelen. Alle producten die worden ontwikkeld door de Dutch Creative Brands Group worden verkocht onder Vacu Vin en Tomorrow’s Kitchen of zijn onderdeel van een speciaal productontwikkelingsprogramma voor andere bedrijven. De DCB Groep zoekt doorlopend naar nieuwe merken om toe te voegen aan zijn portfolio om zo marktleider te worden op het gebied van innovatieve huishoudelijke artikelen.
Lees verder...

Onze Merken

Het huidige portfolio van onze merken biedt een compleet assortiment innovatieve barware, keukengerei en servies. Hoogwaardige warenhuizen, supermarktketens en zelfstandig gespecialiseerde winkeliers kiezen de producten uit ons portfolio die het beste passen bij hun retail strategieën en nemen deze op in hun winkelaanbod. DCB ondersteunt klanten daarnaast met geschikt en aantrekkelijk POS-materiaal. Alle merken die tot Dutch Creative Brands behoren hebben een constante stroom van nieuwe innovaties die variëren van 10-20 producten per jaar. Een eigen ontwerpteam werkt voortdurend aan de gadgets van morgen met een duidelijke focus op functionaliteit in ontwerp.
22668
22669
25837

Retail & More

DCB is bereid zo flexibel mogelijk te zijn voor haar partners, omdat er slechts één gemeenschappelijk doel is: de merken bouwen en hun maximale potentieel bereiken. Deze flexibiliteit resulteert in op maat gemaakte beeldschermoplossingen, het leveren van merkproducten voor particuliere labels en het ontwerpen van speciale producten voor grotere partners binnen of buiten het distributiekanaal van DCB.
Lees verder...
3292
3293
3300
3290