NLNL

Our Brands

Vacu Vin

Vacu Vin

Vacu Vin is een internationale fabrikant en distributeur van innovatieve wijngerelateerde producten voor thuis en professioneel gebruik, die gekenmerkt worden door hun praktische toepassingen in de dagelijkse omstandigheden. Alle producten die door Vacu Vin worden geproduceerd en ontwikkeld, worden onderscheiden door hun originaliteit, evenals hun gunstige prijs-kwaliteit verhouding. De uniekheid van het assortiment wordt benadrukt door het feit dat veel producten wereldwijd gepatenteerd zijn om imitatie door andere bedrijven te vermijden. De productie en montage is voornamelijk gevestigd in Nederland of binnen de Europese grenzen, die alle Vacu Vin klanten van hoogwaardige producten verzekert.

Vacu Vin is van mening dat de groei van zijn eigen vermogen zou moeten leiden om echt nieuwe producten aan de consument over de hele wereld te introduceren. De introductie van unieke producten met een toegevoegde waarde stelt Vacu Vin in staat om iets extra aan te bieden aan zowel consumenten als detailhandelaren.

De productie en assemblageis voornamelijk gevestigd in Nederland of binnen de Europese grenzen, die alle Vacu Vin klanten van hoogwaardige producten verzekert. Ontdek het merk en bezoek Vacu Vin.

Tomorrow's Kitchen

Tomorrow's Kitchen

Tomorrow's Kitchen is een merk dat internationaal innovatieve producten ontwikkelt voor in de keuken en op tafel. Naast het innovatieve aspect streeft Tomorrow's Kitchen ook naar de moderne en trendy producten. Dit is de reden dat elk Tomorrow's Kitchen-product, in termen van uitstraling, perfect past in elk huishouden. De producten worden allemaal zo gemaakt dat het makkelijk door een ieder te gebruiken is. Door het creatieve denkproces voorafgaand aan de ontwikkeling van Tomorrow's Kitchen producten, is er veel aandacht aan ontwerp, functionaliteit en kwaliteit besteed. Het gebruiksgemak van onze producten stimuleert de klant om zelf in de keuken aan de slag te gaan en ze te entertainen aan tafel. Het assortiment van Tomorrow's Kitchen is zo ontworpen dat het een glimlach op het gezicht van de klant tovert.

De productie en assemblage is voornamelijk gevestigd in Nederland. Dit zorgt ervoor dat alle klanten van Tomorrow's Kitchen van hoogwaardige producten zijn verzekert. Bereid je voor om geïnspireerd te worden en bezoek Tomorrow's Kitchen.

International Innovation Company

International Innovation Company

Gedurende de 30 jaar waarin International Innovation Company actief is, wordt het bedrijf beschouwd als een van de meest innovatieve bedrijven binnen de branche waarin het actief is. Dit familiebedrijf is een ware trendsetter sinds de introductie van de eerste innovatie in 1986: de Vacuum Wine Saver, uitgevonden door oprichter van het bedrijf Bernd Schneider. Vandaag de dag staat de tweede generatie klaar om met het bedrijf de volgende stap te zetten door middel van het introduceren van verschillende initiatieven. Waaronder de lancering van een nieuw verkoopconcept genaamd ‘Dutch Creative Brands’ in combinatie met een compleet nieuwe verpakkingslijn voor het bestaande assortiment en daarnaast de lancering van het nieuwe merk genaamd ‘Tomorrow’s Kitchen’ dat aan het begin staat van een nieuw merkenportfolio.

De filosofie van International Innovation Company is om de productie grotendeels binnen de grenzen van Europa te faciliteren en daarnaast ook banen te creëren voor diegene binnen de samenleving die dat extra beetje hulp goed kunnen gebruiken. Zo zijn er vandaag de dag meer dan 150 mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking betrokken bij de productie en assemblage van bijna elk artikel dat wordt gedistribueerd naar meer dan 85 landen met behulp van eigen kantoren of het wereldwijde kanaal van distributeurs.