NLNL

Our Brands

Vacu Vin

Vacu Vin

Vacu Vin is een internationale fabrikant en distributeur van innovatieve wijngerelateerde producten voor huishoudelijk en professioneel gebruik. Sinds de oprichting in 1986 heeft Vacu Vin een uitgebreid portfolio opgebouwd met producten die gekenmerkt worden door hun design, originaliteit en toepasbaarheid inalledaagse situaties. De uniekheid van het assortiment wordt benadrukt door het feit dat veel producten wereldwijd gepatenteerd zijn om imitatie door andere bedrijven te vermijden. Om klanten te verzekeren van producten met een hoogwaardige kwaliteit is de productie voornamelijk gevestigd in Nederland of binnen de Europese grenzen.

Door wereldwijde bekendheid en de kracht om nieuwe innovatieve producten te introduceren kan Vacu Vin blijven groeien. De producten zijn uniek, deskundig en hebben allen een toegevoegde waarde. Hierdoor is Vacu Vin in staat om iets extra aan te bieden aan zowel consumenten als detaillisten. Als internationaal opererend bedrijf is het belangrijk om een ​​bepaalde richtlijn en focus te hebben. De focus van Vacu Vin wordt beschreven in de volgende missie:


"Een internationale distributeur zijn van innovatieve wijn, bier en cocktail gerelateerde producten voor huishoudelijk en professioneel gebruik, die worden gekenmerkt door hun praktische toepassingen in de dagelijkse omstandigheden. Alle producten geproduceerd en ontwikkeld door Vacu Vin onderscheiden zich door hun originaliteit, evenals hun gunstige prijs-kwaliteitverhouding."

Ontdek het merk en bezoek Vacu Vin.

Tomorrow's Kitchen

Tomorrow's Kitchen

Tomorrow's Kitchen is een merk dat internationaal innovatieve producten ontwikkelt voor in de keuken en op tafel. Naast het innovatieve aspect streeft Tomorrow's Kitchen ook naar de moderne en trendy producten. Dit is de reden dat elk Tomorrow's Kitchen-product, in termen van uitstraling, perfect past in elk huishouden. De producten worden allemaal zo gemaakt dat het makkelijk door een ieder te gebruiken is. Door het creatieve denkproces voorafgaand aan de ontwikkeling van Tomorrow's Kitchen producten, is er veel aandacht aan ontwerp, functionaliteit en kwaliteit besteed. Het gebruiksgemak van onze producten stimuleert de klant om zelf in de keuken aan de slag te gaan en ze te entertainen aan tafel. Het assortiment van Tomorrow's Kitchen is zo ontworpen dat het een glimlach op het gezicht van de klant tovert.

De productie en assemblage is voornamelijk gevestigd in Nederland. Dit zorgt ervoor dat alle klanten van Tomorrow's Kitchen van hoogwaardige producten zijn verzekert. Bereid je voor om geïnspireerd te worden en bezoek Tomorrow's Kitchen.