NLNL

Retail & More

YOUR PARTNER IN RETAIL

YOUR PARTNER IN RETAIL

DCB is bereid zo flexibel mogelijk te zijn voor haar partners, omdat er slechts één gemeenschappelijk doel is: de merken bouwen en hun maximale potentieel bereiken. Deze flexibiliteit resulteert in op maat gemaakte beeldschermoplossingen, het leveren van merkproducten voor particuliere labels en het ontwerpen van speciale producten voor grotere partners binnen of buiten het distributiekanaal van DCB. Ontworpen om de kracht van meerdere merken te combineren met een duidelijke internationale focus die het Nederlandse erfgoed van het bedrijf benadrukt.

DCB's huidige portfolio van merken biedt een compleet assortiment innovatieve bar- en keukenaccessoires. Van luxe warenhuizen tot supermarkten voor het grote publiek, de merkenportfolio van DCB kan producten aanbieden die passen bij de retailstrategieën van iedere klant, inclusief geschikte POS-materialen.

RAMON BRUIN COLLECTION - AVAILABLE NOW

RAMON BRUIN COLLECTION - AVAILABLE NOW

Kunstenaar Ramon Bruin heeft de wijnkoelers van Vacu Vin opnieuw vormgegeven en voorzien van zijn kunst. Dit heeft geresulteerd in drie geweldige koelers die een extra dimensie geven aan het drinken van wijn. 

Ramon Bruin, geboren in 1981, te Alkmaar is wereldwijd bekend geworden door zijn driedimensionale optische illusies. Zonder zich er bewust van te zijn ontdekte hij een stijl die volkomen nieuw was. Relatief simpele driedimensionale potlood tekeningen, waarvan het leek alsof ze van het papier afstapten. Zijn stijl werd al vrij snel opgemerkt, wat hem een groot artikel in The New York Daily News opleverde.

Niet lang daarna volgden vele magazines en nieuwsbladen van over de hele wereld. Van The Harold Sun tot Baku Engeland en van de Linda tot de Huffington Post. Zijn werk is tentoongesteld in onder meer Amsterdam, London, Kopenhagen, Luxemburg, Brussel en wordt onder andere verzameld door Leyla Aliyeva (presidentsdochter van Azerbaijan).

CUSTOMIZATION OPTIONS

CUSTOMIZATION OPTIONS

Dankzij het uitgebreide assortiment aan innovatieve bar- en keukenaccessoires zijn de producten van Dutch Creative Brands de perfecte manier om uw merk onder de aandacht te brengen bij (potentiële) klanten of zakenrelaties. De producten van Vacu Vin en Tomorrow’s Kitchen zijn handig in gebruik en gemaakt van hoogwaardige kwaliteit waardoor ze langdurig gebruikt kunnen worden. Doordat het producten zijn die dagelijks gebruikt kunnen worden, zullen uw (potentiële) klanten en zakenrelaties ook dagelijks worden herinnerd aan uw merk en bedrijf.

De producten van Vacu Vin en Tomorrow’s Kitchen zijn op diverse manieren aan te passen, van soft pad printen tot graveren. Daarnaast biedt DCB de mogelijkheid om de producten volledig vorm te geven naar uw eigen wensen, bijvoorbeeld een wijziging in kleuren, een eigen folie en zelfs een compleet pakket van op maat gemaakte producten die geleverd worden in een maatwerkverpakking die overeenkomt met uw huisstijl. Dit geeft u de unieke mogelijkheid om originele innovatieve producten te verkopen binnen uw eigen assortiment.

Neem contact op via sales@iic.nl voor minimale afnames en de mogelijkheden voor uw organisatie.

CARING & SHARING

CARING & SHARING

De familie kernwaarden op maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn in de interne bedrijfsvoering van DCB in het leven geroepen. DCB's focus is om mensen te helpen die niet in een gewone werkomgeving kunnen werken, zodat ze hun zelfbeeld kunnen waarderen en nog steeds van grote waarde zijn voor de maatschappij.

Het belang van maatschappelijke verantwoordelijkheid is niet alleen beperkt tot de productiefaciliteit van DCB. Bij DCB zijn we ervan overtuigd dat zowel sociale als milieu verantwoordelijkheid nodig is om aan de langetermijnbehoeften van onze generatie te voldoen en de komende ...